Радио Џубокс: Програмска шема - субота, 16. јан 2021

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Александра Блока - Богдан Михајловић, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:50
Микс
13:30
Микс
15:10
Микс
17:00
Дуети, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Компас - Русија, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - Славко Перовић, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Песме Жана Жозефа Рабеаривела - Војка Смиљанић Ђикић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Свеци марширају, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Игла на винилу - Предраг Ивановић, Брајан Хејленд и Мики Јевремовић, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Евровизија '91, р.
05:15
Микс, р.