Радио Џубокс: Програмска шема - понедељак, 12. окт 2020

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Драгиње Урошевић - Милена Шишкин, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Филмска музика, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Компас - Јамајка - Менто, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Концерт - Бисера Велетанлић - Коларац, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Песме Добрише Цесарића - Михаило Миша Јанкетић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Сингл - Connie Francis - Who's sorry now?, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Биг Бенд РТС, р.
03:30
Микс, р.
05:00
ПГП РТС, р.
05:15
Микс, р.