Радио Џубокс: Програмска шема - уторак, 10. сеп 2019

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Рајнер Марија Рилке - Оливера Марковић, р.
07:10
Микс, р.
09:00
Азбука евергрина – Doris Day
09:15
Микс
11:00
Гласне жице
11:15
Микс
13:00
ПГП РТС
13:15
Микс
15:00
Претпоноћни тренуци: Војисав Илић - Јелена Глишић
15:10
Микс
17:00
Фестивалска разгледница – Опатија '61, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Плесни подијум, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет – Зафир Хаџиманов, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Домаћи песници – Миладин Манојловић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Филмска музика, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Компас – Француска – Париз - хармоника, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Концерт – Војкан Борисављевић, р.
05:15
Микс, р.