Радио Џубокс: Програмска шема - уторак, 30. мар 2021

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Силвија Плат - Циклус Заметак у боци - Милена Шишкин, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Фестивалска разгледница - Ваш шлагер сезоне 1978, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Плесни подијум, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - Војин Поповић, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Седма еклога Вергилија Корнелија - Владислав Мијушковић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Филмска музика, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Азбука евергрина - Trini Lopez, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Концерт - Czech National Symponic Orchestra, р.
05:15
Микс, р.