Радио Џубокс: Програмска шема - четвртак, 24. дец 2020

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Разни аутори - Босиљка Боци, Данило Срећковић, Дејан Чавић и Иван Јагодић, р.
07:10
Микс, р.
09:10
Микс
11:30
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Санремо ретроспектива `82, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Компас - Brazil - акустика, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - Тома Здравковић, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Стихови О Београду - Данило Срећковић и Стојан Дечемнић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Азбука евергрина - Boby Solo, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Гласне жице, р.
03:15
Микс, р.
05:00
ПГП РТС, р.
05:15
Микс, р.