Радио Џубокс: Програмска шема - петак, 11. дец 2020

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Спомен на руварца - Лаза Костић - Бранислав Јеринић, р.
07:10
Микс, р.
09:00
09:15
Микс
11:50
Микс
13:30
Микс
15:10
Микс
17:00
Свеци марширају, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Игла на винилу - Душан Прелевић Преле, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Евровизија `91, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Портрет Госпође - Томас Стерн Елиот - Гојко Шантић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Санремо ретроспектива `91, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Компас - Мексико - маријачи, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Портрет - Василија Радојчић, р.
05:15
Микс, р.