Радио Џубокс: Програмска шема - уторак, 17. дец 2019

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Силвија Плат - Циклус Заметак у боци - Милена Шишкин, р.
07:10
Микс, р.
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Фестивалска разгледница - Сплит `81, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Плесни подијум, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - Ивана Пандуровић, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Седма еклога Вергилија Корнелија - Владислав Мијушковић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Филмска музика, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Компас - Кантри, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Концерт - Отварање дигиталног Студија 6 Радио Београд, р.
05:15
Микс, р.