Радио Џубокс: Програмска шема - среда, 20. нов 2019

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Ендре Адиа - Србољуб Милин, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Азбука евергрина - Nana Muskori, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Гласне жице, р.
19:15
Микс, р.
21:00
ПГП РТС, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Циклус Пустиња Марија Чудина - Милена Шишкин, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Фестивалска разгледница - Београдско пролеће `63, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Плесни подијум, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Портрет - Оливера Катарина, р.
05:15
Микс, р.