Радио Џубокс: Програмска шема - понедељак, 14. окт 2019

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Емили Дикинсон – Нада Ивановић, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Филмска музика, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Компас – Француска – Париз - хармоника, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Концерт – Војкан Борисављевић, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Перо Зубац - Богдан Михајловић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Сингл - The Beatles, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Биг Бенд РТС - Џез оркестар РТБ - Бубиша Симић, р.
03:30
Микс, р.
05:00
ПГП, р.
05:15
Микс, р.