Радио Џубокс: Програмска шема - уторак, 29. сеп 2020

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Вите Марковића - Жарко Обрачевић, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Фестивалска разгледница - Опатија `69, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Плесни подијум, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - Здравко Чолић, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Песме Дилена Томаса - Боривоје Којчић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Филмска музика, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Компас - Аргентина, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Концерт - Сав тај џез, р.
05:15
Микс, р.