Радио Џубокс: Програмска шема - среда, 14. апр 2021

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Бранислава Петровића - Бранко Вујовић, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Азбука евергрина -The Sandpipers, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Фестивалска разгледница - 60. година Београдског пролећа, р.
19:15
Микс, р.
21:00
ПГП РТС, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Песме Васка Попе - Богдан Михаиловић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Фестивалска разгледница - 60. година Београдског пролећа, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Плесни подијум, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Портрет - Група Сан, р.
05:15
Микс, р.