Радио Џубокс: Програмска шема - уторак, 06. окт 2020

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Рефика Личина - Жарко Обрачевић, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Фестивалска разгледница - Ваш шлагер сезоне `80, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Плесни подијум, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - Раде Шербеџија, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Песме Слободана Зубановића - Зоран Петровић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Филмска музика, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Компас - Далмација, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Концерт - Сав тај џез, р.
05:15
Микс, р.