Радио Џубокс: Програмска шема - понедељак, 23. мај 2022

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Отона Жупанчича - Богдан Михајловић, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Филмска музика, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Азбука евергрина - Милва, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Концерт - Czech National Symphonic Orcestra, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Стихови америчких песника - Неда Спасојевић, Богдан Михајловић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Сингл - Rhythm of the rain - The Cascades, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Биг Бенд РТС, р.
03:30
Микс, р.
05:00
Ритам звезда - Најлепше баладе, р.
05:55
Микс, р.