Радио Џубокс: Програмска шема - уторак, 28. мар 2023

06:00
Микс, р.
07:00
У друштву песника, р.
07:10
Микс, р.
09:00
Азбука евергрина - Peggy Lee
09:15
Микс
11:00
Гласне жице
11:15
Микс
13:00
ПГП РТС
13:15
Микс
15:00
У друштву песника
15:10
Микс
17:00
Фестивалска разгледница - Опатија 1962, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Плесни подијум, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - Аница Зубовић, р.
21:15
Микс, р.
23:00
У друштву песника, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Филмска музика, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Азбука евергрина - Nicola di Bari, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Концерт - Арсен Дедић, р.
05:15
Микс, р.