Радио Џубокс: Програмска шема - уторак, 29. окт 2019

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Душан Костић – Светислав Вуковић, р.
07:10
Микс, р.
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Фестивалска разгледница - Сплит `80, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Плесни подијум, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - Аница Зубовић, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Свуда и нигде - Иван Б. Лалић - Зоран Петровић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Филмска музика, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Компас - Италија, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Концерт – Одисеја - 50 година уметничког рада Војкана Борисављевића, р.
05:15
Микс, р.