Радио Плетеница: Програмска шема - уторак, 19. јан 2021

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Мила Лекић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:30
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Омер беже - Нада Мамула, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Старинарница, р.
19:30
Микс, р.
21:00
Винил - По месечини крај шимшира - Софка Николић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Милорад Мића Николић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Ој весела веселице - Ксенија Цицварић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Од злата јабука, р.
04:00
Микс, р.
04:45
Прело са извора, р.
05:00
Винил - Сватовац - Винка Елесин, р.
05:05
Микс