Радио Плетеница: Програмска шема - петак, 29. јан 2021

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Гордана Којадиновић, р.
07:15
Микс
09:10
Микс
11:10
Микс
12:15
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Крсна слава и три прста - Ера Ојданић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Осамдесете, р.
19:30
Микс, р.
21:00
Винил - Умилне очи твоје - Винка Елесин, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Љиљана Петровић Батлер, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Поцепан капут - НО Бранка Белобрка, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Уживо - Даровница - Ниш, р.
03:35
Микс, р.
05:00
Винил - Чуј Душане - Тамбурашки оркестар Јавор, р.
05:05
Микс, р.