Радио Плетеница: Програмска шема - четвртак, 28. јан 2021

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Слободан Никитовић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:30
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Поцепан капут - НО Бранка Белобрка, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Уживо - Даровница - Ниш, р.
19:35
Микс, р.
21:00
Винил - Чуј Душане - Тамбурашки оркестар Јавор, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Дејан Петровић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Ја сам млада жито жела - Оливера Катарина, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Тамбурица златна жица, р.
03:30
Микс, р.
05:00
Винил - Стиго Шваба до Земуна - Душан Јовановић, р.
05:05
Микс, р.