Радио Плетеница: Програмска шема - понедељак, 19. окт 2020

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Аземина Грбић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Пастирска балада - Божидар Боки Милошевић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Од злата јабука, р.
20:00
Микс, р.
20:45
Прело са извора, р.
21:00
Винил - Састали се неколко бећара - Мирко Колесар, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Зорица Грба, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Три метерасомота - Ансамбл Вожд, р.
01:10
Микс, р.
03:00
ПГП РТС, р.
03:30
Микс, р.
05:00
Винил - Ђувегије где сте да сте - Ђорђе Скрбина, р.
05:05
Микс, р.