Радио Плетеница: Програмска шема - недеља, 15. нов 2020

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Љиљана Александрић Буцало, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Пустите ме да живим свој живот - Тома Здравковић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
ПГП РТС, р.
19:30
Микс, р.
21:00
Винил - Срдо моја не срди се на ме - Божа Стојановић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Бојан Јовановић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Ај пуче пушка леденица - Ксенија Цицварић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Коловођо ногом крени, р.
03:10
Микс, р.
04:00
Глумци певају, р.
04:15
Микс, р.
05:00
Винил - Голубице бела - Бора Јанић, р.
05:05
Микс, р.