Радио Плетеница: Програмска шема - четвртак, 24. сеп 2020

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Михајло Онешћук, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Чобан тера овчице - Јасна Кочијашевић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Уживо - Концерт ,,Песме моје", р.
19:45
Микс, р.
21:00
Винил - Кажи ми Невенко - Тамбурашки оркестар браће Капуги, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Микан Обрадовић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Три ливаде - Миљко Витезовић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Тамбурица златна жица, р.
03:30
Микс, р.
05:00
Винил - Мијат код слободе (Зашто Сике зашто) - Мијат Мијатовић, р.
05:05
Микс, р.