Радио Плетеница: Програмска шема - уторак, 23. феб 2021

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Тамбурашки оркестар Зоруле, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:30
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Беше некад Митке и Коштана - Василија Радојчић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Старинарница, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Винил - Чујте браћо шта се чуло - Васа Буквић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Апсолутно романтично, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Има једна крчма у планини - Недељко Билкић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Од злата јабука, р.
04:00
Микс, р.
04:45
Прело са извора, р.
05:00
Винил - Оријентал марш - Тамбурашки збор Орао, р.
05:05
Микс