Радио Плетеница: Програмска шема - понедељак, 27. дец 2021

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Раде Вучковић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:40
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Дунда коло - ТО РТВ НС, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Од злата јабука, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Коловођо ногом крени, р.
21:10
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Снежана Берић - Екстра Нена, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Коштана - Станиша Стошић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
ПГП РТС, р.
03:30
Микс, р.
04:00
Музичка плетеница, р.
04:55
Микс, р.