Радио Плетеница: Програмска шема - уторак, 21. дец 2021

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Радмила Мудринић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:30
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Не песму ту - Нови споменари, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Старинарница, р.
19:40
Микс, р.
21:00
Свирај свирче - Виолончело, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Мила Матић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Хеј, хај баш нас брига - Тамбурашки оркестар Бисери Темерина, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Од злата јабука, р.
04:00
Микс, р.
05:00
ПГП РТС, р.
05:15
Микс, р.