Радио Плетеница: Програмска шема - понедељак, 28. дец 2020

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Александра Сашка Падров, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:45
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:10
Микс
17:00
1001 Траг - Гором ходи лијепо девојче - Радмила Јагодић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Од злата јабука, р.
20:00
Микс, р.
20:45
Прело са извора, р.
21:00
Винил - Ала волем мила душо - Милан Верни, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Александар Аца Антић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Е, мој брате - Тома Здравковић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
ПГП РТС, р.
03:30
Микс, р.
05:00
Винил - Бећарац - гајдаш Коста Шарчански, р.
05:05
Микс, р.