Радио Плетеница: Програмска шема - недеља, 29. дец 2019

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Гвозден Радичевић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
15:40
Микс
17:00
1001 Траг - Без љубави све је пусто - Недељко Билкић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Од злата јабука - Химзо Половина, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Грамофон - Цурица баштица - Циганска капела Баке Цицварића, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Тамбурица златна жица, р.
23:00
Медаљон - Сена Ордагић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Цигански чочек - Ансамбл Стеве Теодосијевског, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Музичка плетеница, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Грамофон - Низамски растанак - Циганска капела Душана Попаза, р.
05:05
Микс, р.