Радио Плетеница: Програмска шема - петак, 27. дец 2019

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Оркестар Ромален, р.
07:10
ПГП РТС издања, р.
07:30
Микс
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - На растанку - Бора Спужић Квака, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Етника - Нада Мамула, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Грамофон - По месечини крај шимшира - Добрица Гроздановић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Гвозден Радичевић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Стара влајна-Радојка Живковић и Сава Јеремић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Концерт - Снежана Ђуришић, р.
03:45
Микс, р.
05:00
Грамофон - Прошетала Ана пеливана - Мијат Мијатовић, р.
05:05
Микс, р.