Радио Плетеница: Програмска шема - четвртак, 26. дец 2019

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Група Легенде, р.
07:10
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Стара влајна-Радојка Живковић и Сава Јеремић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Концерт - Снежана Ђуришић, р.
19:45
Микс, р.
21:00
Грамофон - Прошетала Ана пеливана - Мијат Мијатовић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Бранимир Стошић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Ај лили лили паче моје мало - Нестор Габрић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Музичка плетеница, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Грамофон - Ја сам сирота - Ната Павловић, р.
05:05
Микс, р.