Радио Плетеница: Програмска шема - уторак, 24. дец 2019

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Тамбурица златна жица, р.
07:00
Медаљон - Мирјана Барјактаревић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:30
Микс
17:00
1001 Траг - Димитријо сине Митре - Василија Радојчић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Етника - Радојка Живковић, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Грамофон - Драшковића коло - Миле хармоникаш и Дађа кларинетиста, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Група Легенде, р.
23:10
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Колубарски вез - Добривоје Тодоровић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Од злата јабука, р.
04:00
Микс, р.
04:45
Прело са извора, р.
05:00
Грамофон - Другар ми се жени - Стева Николић, р.
05:05
Микс