Радио Плетеница: Програмска шема - петак, 22. нов 2019

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Ансамбл Шумадија, р.
07:15
ПГП РТС издања, р.
07:30
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:10
Микс
17:00
1001 Траг - Чува Јана лубенице - Вера Ивковић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Етника, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Грамофон - Комично кокоњеште - Д. Каталановић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - група Наракорд, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Једна ласта не чини пролеће - Шабан Шаулић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Концерт - Слободанка Данка Стојиљковић, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Грамофон - Лутам по дану - Ната Павловић, р.
05:10
Микс, р.