Радио Плетеница: Програмска шема - недеља, 17. нов 2019

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон – Мирко Рондовић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:30
Микс
17:00
1001 Траг - Имам очи непослушне - Новица Неговановић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Од злата јабука, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Грамофон - Аџина Фата – Миланче Димитријевић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Тамбурица златна жица, р.
23:00
Медаљон – Секстет Скадарлија, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Крвава Ружа - Душан Данчуо, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Музичка плетеница, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Грамофон - Чујеш мати, не чула – Олга Илић, р.
05:05
Микс, р.