Радио Плетеница: Програмска шема - субота, 05. окт 2019

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Миодраг Јашаревић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:00
Тихо ноћи
14:30
Тамбурица златна жица
15:15
Микс
17:00
1001 траг - Овде сам рођен - Миша Близанац, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Музичка плетеница, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Грамофон - Мајка Мару преко воде звала - Мешовита дружина Тодоровић Миленко, р.
21:10
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Станиша Стошић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 траг - Коленике, коленике, вретено - Живка Ђурић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Етника, р.
03:45
Микс, р.
05:00
Грамофон - Свилен конац - Стева Николић, р.
05:05
Микс, р.