Радио Плетеница: Програмска шема - петак, 04. окт 2019

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Миодраг Миле Богдановић, р.
07:15
ПГП РТС, р.
07:30
Микс, р.
09:10
Микс
11:00
Музичка плетеница
12:00
Микс
13:05
Микс
14:00
Тихо ноћи
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 траг - Коленике, коленике вретено - Живка Ђурић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Етника, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Грамофон - Свилен конац - Стева Николић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Уснија Реџепова, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 траг - Пирав Манге - Тамбурашка банда, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Концерт - Лепа Лукић - Дом Синдиката, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Грамофон - Зашто Сике, зашто - Мијат Мијатовић, р.
05:05
Микс, р.