Радио Плетеница: Програмска шема - петак, 25. окт 2019

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Душан Јакшић, р.
07:15
ПГП РТС, р.
07:30
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Варваринско коло - Сава Јеремић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Етника, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Грамофон - Митке и Коштана - Чича Илија Станојевић и Теодора Арсеновић, р.
21:10
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Мира Пеић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Фијакерист, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Концерт – Звонко Богдан, р.
03:30
Микс, р.
05:00
Грамофон – Крст од злата - Воја Турински, р.
05:10
Микс, р.