Радио Плетеница: Програмска шема - субота, 19. окт 2019

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Драгомир Мајкић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Сјај месече вечерас - Зорка Буташ, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Музичка плетеница, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Грамофон - Све се кунем - Сека Михајловић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Јован Милошевић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - На те мислим - Данка Стојиљковић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Етника - Дубравка Нешовић, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Грамофон - Пошла Станка на воду - Теодора Арсеновић, р.
05:05
Микс, р.