Радио Плетеница: Програмска шема - петак, 06. дец 2019

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Јасна Кочијашевић, р.
07:10
ПГП РТС издања, р.
07:30
Микс
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Моравац - Радојка и Тине Живковић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Етника, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Грамофон - Чик цуро,загрли ме - Душан Митровић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Ружа Протић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Замириши на бразду - Маринко Роквић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Концерт - Мирослав Илић, р.
03:45
Микс, р.
05:00
Грамофон - Зашто си ме Миле размазио - Бора Јањић Шапчанин, р.
05:05
Микс, р.