Радио Плетеница: Програмска шема - понедељак, 16. дец 2019

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Новица Неговановић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:10
Микс
17:00
1001 Траг - Зов с планине - Божидар Боки Милошевић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Од злата јабука - Пиротски крај, р.
20:00
Микс, р.
20:45
Прело са извора, р.
21:00
Грамофон - Ала имам чарне очи - Тамбурашко друштво,капелник Васа Јовановић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Ансамбл Свилен конац, р.
23:15
Микс, р.
23:30
Коловођо ногом крени, р.
23:40
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Не ашикуј Мујо - Зора Дубљевић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Од злата јабука - Румунска музика, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Грамофон - Одакле си селе - Јелена и Анка Тумац, р.
05:05
Микс, р.