Радио Плетеница: Програмска шема - четвртак, 22. окт 2020

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Љуба Лукић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Мој чардаче - Александар Дејановић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Уживо - ,,Некад и сад“, р.
19:45
Микс, р.
21:00
Винил - Жикино коло - Милан Верни и Тамбурашки оркестар, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Милован Миловановић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Станите дани станите ноћи - Раша Павловић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Тамбурица златна жица, р.
03:30
Микс, р.
05:00
Винил - Море врћај коња - Едо Љубић, р.
05:05
Микс, р.