Радио Плетеница: Програмска шема - среда, 29. јан 2020

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Никола Урошевић Геџа, р.
07:15
Микс, р.
07:30
Коловођо ногом крени, р.
07:40
Микс, р.
09:10
Микс
11:45
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Дуњо моја - Радиша Урошевић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Музичка плетеница, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Грамофон - Шором иде млад момак - Мијат Мијатовић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Љубиша Стојановић - Луис, р.
23:15
ПГП РТС издања, р.
23:30
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Лепа воденичарка - Раша Павловић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Етника, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Грамофон - Српкиња - Српско певачко друштво, р.
05:05
Микс, р.