Радио Београд 3: Програмска шема - петак, 04. сеп 2020

20:00
Најава програма
23:55
Путеви прозе – Вилијам Бароуз: Џанки
00:10
Вокални сат – Песме за сопран и клавир Ђузепа Вердија изводе Маргарет Прајс и Џефри Парсонс