Радио Београд 3: Програмска шема - среда, 21. авг 2019

20:00
Најава програма
20:02
Мајстори барока – Пјетро Паоло Бенћини
23:45
Интермецо
00:10
Музика Колина Стетсона за филм „Наслеђено зло” Арија Астера
04:58
Одјава програма