Радио Београд 3: Програмска шема - среда, 22. мај 2019

20:00
Најава програма
22:15
Александар Димитријевић: Фројдово тумачење Шекспира (2. део)
22:33
23:33
Марк Мазовер: Здрава тела, болесна тела
23:58
Путеви прозе – Мадлен Д’Арси: Преко пачјег језерцета
00:10
Музика Марка Белтрамија за за филм Фри соло
04:57
Одјава програма