Радио Београд 3: Програмска шема - субота, 05. окт 2019

22:00
Драма – Еден фон Хорват: Омадина без бога
23:58
Камерни концерт – Фани Менделсон, Каја Саријахо, Роберт Шуман
04:58
Одјава програма