Радио Београд 3: Програмска шема - четвртак, 27. мај 2021

20:00
Најава програма
21:43
Музика вива – амерички аутори Скот Волшлегер и Лора Швендингер
22:30
Имагинарна едиција – Шапуто. Нацизам и антика
23:35
Књига за слушање – Наташа Апана: До сутра