Čitaj mi!

Danijel Krejg radije upoznaje devojke u gej barovima

Danijel Krejg, zvezda filmova o tajnom agentu 007, priznaje da rado posećuje gej barove jer mu se ne dopada agresivna atmosfera hetero prostora, kao i da su to odlična mesta za upoznavanje žena.

Danijel Krejg se prilično potrudio da prkosi tradicionalnim merilima muškosti, počev od predstavljanja neuništivog Džejmsa Bonda kao ranjivog muškarca, do sakoa u boji višnje u kome se pojavio na crvenom tepihu na premijeri filma Nije vreme za umiranje.

Zato mnogi nisu bili iznenađeni kada je poznati glumac otkrio da voli da posećuje gej barove kako bi izbegao „agresivno“ šepurenje i atmosferu „hetero prostora“.

„Oduvek sam posećivao gej barove“, otkrio je Krejg u podkastu Ručak sa Brusom. „Jedan od razloga: zato što se mnogo ređe sukobljavam sa ljudima na tim mestima.“

Priznaje da je počeo da odlazi u gej barove još kao mlad jer je želeo da izbegne da „upadne u nevolju“ tokom noćnog provoda, što mu se „prilično“ često dešavalo na otvorenim mestima.

Poznati glumac, koji je već deceniju u braku sa koleginicom Rejčel Vajs, kaže da su mu dok je bio samac gej barovi bili odlično mesto za upoznavanje žena.

„Tamo su svi bili jako opušteni, a niste morali da se izjašnjavate o svojim seksualnim sklonostima. To je bilo OK, i bilo je vrlo sigurno mesto za boravak. Tamo sam mogao da upoznam mnogo devojaka koje su tu dolazile iz istih razloga kao ja. To im je bio neki skriveni motiv“, dodaje najdugovečniji Bond.

Krejg, koji je slavu stekao zajedno sa Džejsonom Ajzaksom u predstavi Anđeli u Americi, drami ovenčanoj Pulicerovom nagradom koja preispituje problem obolelih od side i homoseksualaca u Sjedinjenim Državama osamdesetih godina, nikada nije imao problem da se poigrava sa granicama svoje seksualnosti.

LGBT zajednica je zdušno pozdravila Krejgovo gostovanje u podkastu, mada su mu pojedini zamerili što je tu dolazio da bi upoznao žene. Međutim, na društvenim mrežama se razbuktala debata o tome da li bi gej barovi trebalo da budu rezervisani samo za pripadnike LGBT zajednice.

Ujedno, Krejg se u razgovoru sa voditeljem podkasta Brusom Bozijem, inače starim prijateljem, takođe prisetio i kako su njih dvojica 2010. godine snimljeni ispred jednog gej bara u Kaliforniji, što je u to vreme izazvalo spekulacije u tabloidima o Krejgovoj seksualnosti.

broj komentara 6 pošalji komentar
(subota, 16. okt 2021, 20:30) - anonymous [neregistrovani]

Sve

Sve je to politička Propaganda zapadnih , GB, D i ostalih . Na kraju će biti vest da su njegovi preci bili crnci i da svakodnevno menja pol .

(subota, 16. okt 2021, 10:53) - Вибрирајући трилер [neregistrovani]

На филму и бини су једно, а у животу, покаже се, нешто сасвим друго.

Зашто скоро све те планетарно славне личности имају тако чудно понашање?

(subota, 16. okt 2021, 07:49) - anonymous [neregistrovani]

Anam ona

Pa zar i ti Djekna?!

(petak, 15. okt 2021, 20:11) - anonymous [neregistrovani]

A

De ima da se kupi čvarci i kavurma?

(petak, 15. okt 2021, 20:01) - Djekna [neregistrovani]

Gej barovi

Gej barovi nisu nikakva sekta gde niko osim LGBT osobama nije dobrodošao. Vrata su otvorena svakome, kao u svakom drugom baru, ili diskoteci. Čemu fama? Ja u gej kafiće idem stalno. Definitivno najbolji provod bez foliranja i kako, Krejg kaže, šepurenja i dokazivanja ko je veci mužjak

(petak, 15. okt 2021, 20:00) - anonymous [neregistrovani]

Ni 007 nije (odavno) sta je bio

Kad je Bond presao na 0.0% pivo, vidilo se da nesto nije u redu sa njim.