Čitaj mi!

Kira Najtli neće više snimati scene seksa koje režiraju muškaraci

Britanska glumačka zvezda Kira Najtli najavila je da neće učestvovati u scenama seksa u filmovima koje režiraju muškarci.

Junakinja ostvarenja Pirati sa Kariba i Gordost i predrasude odigrala je nekoliko likova koji su na velikom platnu imali seksualan odnos ili scene u kojima je prikazano nago telo. 

To se više neće desiti ukoliko u rediteljskoj stolici bude sedeo muškarac, prenosi Indipendent.

„To je delom taština, a ima i nečega u muškom pogledu na sve. Ako budem snimala priču o majčinstvu ili telu, prihvatanju tela, to će, žao mi je, morati da bude sa rediteljkom“, objasnila je Kira Najtli gostujući u serijalu podkasta Chanel Connects.

Poslednjih godina, nakon skandala sa Harvijem Vajnstinom i jačanjem pokreta #MeToo, Holivud je počeo da menja pogled na seks na bioskopskom platnu i ekranu.

Koordinatori zaduženi za pitanje intimnosti nezaobilazan su deo filmskih i TV snimanja. Njihov posao je da obezbede uslove u kojima glumci neće biti pod pritiskom niti osećati bilo kakvu neprijatnost. 

Kira je istakla da se oseća vrlo nelagodno kada pokušava da dočara situaciju iz muškog ugla: „Jasno vidim kada se scena seksa zaista dobro uklapa u film, a kada vam je potrebno samo da neko izgleda privlačno“.  

„Ne želim da se nađem u jednoj od onih užasnih scena seksa u kojoj su svi nauljeni potpuno i svi grokću. Ne interesuje me takva uloga“, zaključila je cenjena glumica.

broj komentara 3 pošalji komentar
(nedelja, 24. jan 2021, 17:24) - Ilija [neregistrovani]

Svasta

Svastaaaa

(nedelja, 24. jan 2021, 15:22) - anonymous [neregistrovani]

36 godina

Jos malo pa ce ona moliti da snimaju seksualne scena sa njom, muskog ili zenskog rezisera, nema veze..

(nedelja, 24. jan 2021, 15:11) - anonymous [neregistrovani]

slobodna ženska

Verovatno neće snimati ni scene sa muškarcima.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">