Čitaj mi!

Džil Bajden odnela čokoladne kolačiće Nacionalnoj gardi

Nova prva dama SAD Džil Bajden odnela je pripadnicima Nacionalne garde ispred Kapitola čokoladne kolačiće, zahvalivši im se što su „čuvali njenu porodicu“ tokom inauguracije njenog supruga kao predsednika SAD.

„Samo želim da vam se zahvalim u ime predsednika i čitave porodice Bajden. Bela kuća vam je napravila neke čokoladne kolačiće“, rekla je prva dama, šaleći se da ne može da kaže da ih je ona napravila.

Džo Bajden je položio zakletvu u sredu, dve nedelje nakon što su pristalice Donalda Trampa upale u Kapitol u neuspelom pokušaju da spreče Kongres od proglašavanja Bajdena kao pobednika novembarskih predsedničkih izbora.

Džil Bajden rekla je grupi pripadnika Nacionalne garde da je njen pokojni sin, Bo, bio Nacionalnoj gardi Delavera i proveo godinu dana u Iraku od 2008. do 2009. godine. Bo Bajden je preminuo od tumora na mozgu 2015. godine.

Predsednik se takođe zahvalio pripadnicima Nacionalne garde i izvinio što su morali da spavaju na parkinzima dok su obezbeđivali Vašington.

broj komentara 3 pošalji komentar
(ponedeljak, 25. jan 2021, 05:55) - anonymous [neregistrovani]

A unutra po jedan bitkoin

A unutra po jedan bitkoin, mozemo samo da nagadjamo koje vrednosti, kao i u slucaju Majk Pensa (video postoji na internetu, kad se on pozdravlja sa demokratama, nakon izdaje). Dobro su se prodali, ali zalosno je za takvu zemlju i njene stanovnike.

(subota, 23. jan 2021, 13:15) - anonymous [neregistrovani]

Al nas bombarduju

Vijestima o humanim i dobrodusnim novim vlastodrscima SAD-a. O onim proslim su nas bombardovali vijestima o njihovoj ''zlobi i pokvarenosti''.

(subota, 23. jan 2021, 09:22) - anonymous [neregistrovani]

A kafa, a recept?

Kolaci bez kafe? Nije valjda da cemo ovakve "vijesti" slusati naredne cetiri godine?

div id="adoceanrsvdcfhklggd">