Čitaj mi!

Trampu suspendovan nalog i na Jutjubu

Posle „Tvitera“ i „Fejsbuka“ – „Jutjub“ je postao poslednja u nizu društvenih mreža koja je suspendovala nalog Donaldu Trampu.

Najpopularniji servis za deljenje video-materijala na svetu zabranio je američkom predsedniku da na svom Jutjub kanalu postavlja i strimuje najmanje sedam dana, a kazna bi mogla da bude produžena.

Tramp je postavio nekoliko snimaka juče, a „Gugl“ nije objavio detalje o tome šta je Tramp tačno rekao u snimku koji je zabranjen.

Potez Jutjuba došao je nakon pretnji mnogih grupa da će organizovati bojkot reklama protiv te mreže.

„Gugl“, u čijem vlasništvu se nalazi Jutjub, saopštio je da Trampu i dalje preti zatvaranje naloga ukoliko nastavi da krši pravila.

„Nakon analize i zbog zabrinutosti oko podsticanja nasilja, odstranili smo sadržaj koji je postavljen na kanal Donalda Trampa zbog kršenja naših pravila“, navodi se u saopštenju.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 14. jan 2021, 07:42) - Amerikanac Srpskog porekla [neregistrovani]

Strasno i žalosno!

Treba se sаmo setiti šta je medijska hajka i satanizacija američke medijske mašinerije na celu sa čuvenim Klintonovima, uradila Srbiji, pa će običnom čoveku biti sve mnogo jasnije kako se establišment obračunava sa svojim protivnicima, pa čak i sa legalno izabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom. Zatrovali su svet i mlade ljude toliko mržnjom prema ovom čoveku , svakodnevnim napadima samo zato sto je hteo da Ameriku vrati sebi... Mi Srbi dan danas trpimo posledice ove mašinerije!

(sreda, 13. jan 2021, 19:51) - Paradoks! [neregistrovani]

Svima delili lekcije,

a desio im se Trump!

div id="adoceanrsvdcfhklggd">