Čitaj mi!

Predsednik Vučić preporučuje govore Angele Merkel za učenje nemačkog jezika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ove jeseni dosta vremena posvećuje i učenju. Onima koji, kao i on, žele da nauče nemački jezik savetuje da slušaju izvorne govornike ovog jezika poput Angele Merkel.

„Angela Merkel. Svi je slušaju u Evropi s pažnjom, i ja, naravno. Ali ovoga puta, i to je valjda jedinstven slučaj, da sam uspeo da iskoristim njen govor za sopstvene potrebe, odnosno učio sam nemački“, otkriva predsednik Vučić u video-objavi na Instagramu.

Predsednik Srbije kaže da je slušajući nemačku kancelarku naučio nekoliko važnih izraza u vezi sa borbom protiv koronavirusa i početnicima u učenju ovog jezika preporučio da koriste fraze koje ona koristi.

Kratak snimak Vučić je završio rečima na nemačkom: „Hvala mnogo na vašoj pažnji“. 

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 27. okt 2020, 23:30) - anonymous [neregistrovani]

Nemački jezik

Nebi da se hvalim,biosam uzduž i popreko evrope edali pomeneš za komunikaciju nemački jezik u Engleskoj,Francuskoj,Španiji,Portugaliji,Italiji,Grčkoj,Bugarskoj,Rumuniji ne da te pogledaju popreko ili ismeju nego postoji velika mogućnost i da batine dobiješ ako si na pogrešnom mestu
Taj jezik delimično prolazi kod Poljaka,Čeha,Slovaka,Slovenaca i delom Mađara ostali deo evrope zaboravite,jer sigurno prolazite loše.

(utorak, 27. okt 2020, 18:31) - Marija [neregistrovani]

Bravo

Čovek se uči celog života. Precednik treba da nam bude primer, kako se za sve nađe vreme, i za posao i za učenje.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">