Čitaj mi!

Analitičar Njujorkera i Si-En-Ena masturbirao tokom „zum“ sastanka: Mislio sam da me niko ne vidi

Magazin „Njujorker“ suspendovao je jednog od svojih dugogodišnjih urednika i pravnog savetnika Džefrija Tubina zbog navodnog masturbiranja tokom poslovnog razgovora na aplikaciji „Zum“.

„Napravio sam sramotno glupu grešku verujući da nisam na kameri. Izvinjavam se supruzi, porodici, prijateljima i kolegama. Mislio sam da utišao prenos preko Zuma i da niko od učesnika u pozivu nije mogao da me vidi“, rekao je Tubin povodom incidenta.

Tubin je jedan od najpoznatijih pravnih analitičara u SAD. Radio je za Njujorker više od 25 godina, a takođe radi i kao pravni stručnjak u Si-En-Enu, prenosi Gardijan.

Njujorker je potvrdio da sprovodi istragu i da je tokom njenog trajanja Tubin suspendovan.

Na društvenim mrežama vest o incidentu izazvala je veliku pažnju.

„Slučajni“ incident ili nekontrolisani libido

Neki su sugerisali da se iz njegovog saopštenja može zaključiti da se ne radi samo o „slučajnom“ incidentu, a drugi su podsećali da je Tubin i ranije dospevao u žižu javnosti zbog svog libida.

„Njegov komentar ‘mislio sam da sam ugasio snimak’ navodi me na zaključak da ovo nije bila situacija slučajnog oblačenja u pozadini“, napisao je Tom Eliot, osnivač i urednik multimedijske kompanije „Grabien“.

„Analitičar Si-En-Ena koji je pokušao da natera koleginu ćerku, kojoj je napravio dete, da abortira i onda odbijao da plaća alimentaciju, 'slučajno' je pokazao svoje genitalije tokom zum poziva drugim kolegama“, naveo je suosnivač konzervativnog portala Federalist, Šin Dejvis.

Tubin je od 1986. godine oženjen ekonomistkinjom Ejmi Benet Makintoš, ali je dugo godina imao vanbračnu aferu sa advokaticom Kejsi Grinfild, ćerkom novinara Džefa Grinfilda.

Dobio je i dete sa njom 2009. godine, koje nije želeo da prizna. Konačno, primoran je na DNK test, koji je potvrdio da je on otac, nakon čega ga je sud primorao da plaća alimentaciju.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 20. okt 2020, 14:22) - anonymous [neregistrovani]

Baba Ruza

Opet lajkovi u pitanju, koliko ih je nabroj'o?

div id="adoceanrsvdcfhklggd">